Onze diensten

Enkele van onze diensten



Wegvervoer

Logis International Services is een neutrale, zelfstandige en onafhankelijke Expediteur met uitstekende contacten en vaste, geselecteerde agenten in bijna alle Europese landen. Logis International Services heeft zich gespecialiseerd in internationale distributieactiviteiten zowel import als export. Samen met deze partners verzorgen wij onze specialiteit in groupage vervoer alsook vervoer van uw deelpartijen en complete wagenladingen door geheel Europa. Wij verzorgen het vervoer van alle soorten goederen, met alle soorten materiaal, dus zowel met huifwagens, tautliners, open wagens , alsmede ook koel- en vrieswagens.




Luchvracht

Luchtvracht is een zeer efficiënt middel en uitermate geschikt wanneer u beperkt bent in tijd. Helaas is dit ook een duurdere oplossing in vergelijking met zeevracht. Wij kunnen er voor zorgen dat uw luchtvracht op elke plek ter wereld terecht komt of wordt opgehaald. Hiervoor maken wij gebruik van ons uitgebreid luchtvrachtnetwerk. Door de goede contacten met onze wereldwijde agenten en onze samenwerking met luchtvaartmaatschappijen kunnen we deze dienst aantrekkelijk maken voor onze klanten. Net zoals bij de zeevracht bieden wij ook hier terug een volledige service aan wat betreft alle documenten en douanedocumenten die de levering of afhaling met zich meebrengt.




Zeevracht

Dit zowel voor short sea- als deep shipping.Wij zorgen ervoor dat uw vracht op elke plek ter wereld geleverd of opgehaald wordt. Wij hebben dagelijks contacten met de grootste rederijen en agenten waardoor wij ook telkens de meest competitieve prijzen kunnen hanteren naar onze klanten toe. Door dit uitgebreid zeevrachtnetwerk over de hele wereld kunnen wij perfect aan al uw noden en eisen voldoen, wereldwijd. Bovendien brengen wij, indien nodig, ook alle documenten in orde met betrekking tot de douane. Verder bieden uiteraard ook LCL ( less container load) aan . De goederen worden gecombineerd in de container met andere goederen wat interessant kan zijn voor kleinere volumes. Afhankelijk van de soort lading, bieden wij volgende containers aan :

Standaard containers (20ft/40ft/40ft high cube)
Platform containers (20ft/40ft)
Open top containers(20ft/40ft)
Temperatuur geleide containers(20ft40ft)
Tank containers.


Buy now